KANTTORIN VIRKA AVOINNA

25.10.2017 klo 10:00

RUSKON seurakunnassa

on haettavana muuta piispankokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorin virka (nk. C-virka). Virka täytetään 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Kanttorin työtehtäviä on koko Ruskon seurakunnan alueella mukaan lukien Vahdon kappeliseurakunta. Viran toimenkuvaan kuuluu seurakunnan musiikkityön monipuolinen toteuttaminen, kirkollisten toimitusten, jumalanpalvelusten ja muiden tilaisuuksien musiikista  vastaaminen, kuorojen  johtaminen sekä rippikoulun musiikinopetus. Työparina toimii Ruskon seurakunnan kirkkomuusikko.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset, kopiot todistuksista ja CV tulee toimittaa 30.11.2017 klo 15 mennessä osoitteella Ruskon seurakunta, Vanhatie 7, 21290 Rusko (kirjekuoreen merkintä: ”kanttorin virka”) tai sähköpostin liitteenä pasi.salminen(at)evl.fi. Tiedustelut kirkkoherra Pasi Salminen, p. 044-5335376