Tervetuloa Ruskon seurakunnan kotisivuille

Lämmin kiitos!

Marja Kariluoto

14.10.2018 klo 19:36
    Lämmin kiitos Ruskon seurakunnalle voimaannuttavasta vapaaehtoisten kirkkopyhän messusta Vahdon kirkossa 14.10. On hieno asia, että kotiseurakunnassamme vapaaehtoistyötä arvostetaan ja tarjotaan monenlaisia mahdollisuuksia osallistua vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistoiminta luo yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja ystävyyttä.

Marja Kariluoto

seurakuntapastori Waltteri

15.10.2018 klo 09:31
    Kiitos kaikille seurakunnan vapaaehtoisille ja jokaiselle messuun osallistuneelle. Yhdessä olemme seurakunta ja yhdessä rukoillen syntyy juhla sekä välittäminen. Siunausta teidän kaikkien syksyyn.

Waltteri

kirkkoherra Pasi-pappi

26.10.2018 klo 14:24
    Kiitos Marja lämpimistä sanoista! Oli ilo olla palvelemassa tässä messussa, jossa oli paljon vapaaehteisia voimia mukana. Tämä on se suuntaus, johon olemme kirkossa menossa. Yhdessä rakennamme toimintaa. Näin saamme siitä sellaista, johon on helppo tulla mukaan, :)

Iloa ja valoa! :)

Pasi-pappi
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Lämmin kiitos!