Apua kirkosta

Keskusteluapua

Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse. Soittajalle ei pyritä tarjoamaan valmiita vastauksia, vaan keskustelukumppani tukee löytämään itse elämään parhaiten sopivia ratkaisuja.

Elämä solmussa? puhu, se auttaa.

Palvelevan puhelimen numero on kaikkialla Suomessa

Ulkomailta soitettaessa numerot ovat + 358 400 22 11 80 ja + 358 400 22 11 90.

Päivystysajat ovat koko Suomessa su–to klo 18–01, pe ja la 18–03. Vi har öppet varje kväll kl. 20-23.

Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Samtalsavgiften är vanlig lokal- eller mobilsamtalsavgift.

Chattaa Facebookissa

APUA ELÄMÄN KYSYMYKSIIN JA KRIISEIHIN!

Perheasiain neuvottelukeskus antaa keskusteluapua parisuhteen vaikeuksiin, perhe- ja ihmissuhdeongelmiin, erosta selviytymiseen sekä muihin elämän kysymyksiin ja kriiseihin.

Perheasiain neuvottelukeskus tekee myös perheasiain sovittelua ja pitää ryhmiä eronneille.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Palvelemme seuraavien kuntien asukkaita:

Aura, Huittinen (Vampula), Kaarina (Piikkiö), Kemiönsaari (Dragsfjärd, Kemiö, Västanfjärd), Koski Tl, Lieto, Loimaa (Alastaro, Mellilä), Parainen (Houtskari, Iniö, Korppoo, Nauvo), Marttila, Masku (Lemu, Askainen), Mynämäki (Mietoinen), Naantali (Merimasku, Rymättylä, Velkua), Nousiainen, Paimio, Pöytyä (Yläne), Raisio, Rusko (Vahto), Sauvo, Säkylä-Köyliö, Tarvasjoki, Turku ja Vehmaa.

Nousiaisten rovastikunta perheneuvoja Marjut Ostermaa, puhelinaika ma-pe klo 9-11 puh. 040 341 7249. Ilman ajanvarausta ei voi tulla.

Osoitteemme

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Perheasiain neuvottelukeskus
Eerikinkatu 1 A 17, 5. krs ja 3. krs (sisään Multavierunkadun puolelta).

20100 Turku

puh. 040 341 7249, puhelinaika ma-pe klo 9-11

Apua ja tukea Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sivuilta.