Aikuisena seurakunnassa

Aikuinen tarvitsee paikan levähtää.

Sunnuntain jumalanpalvelus on sitä varten, että saisit voimia arkeen. Monien vastuiden ja kiireiden keskellä kotikirkkosi on paikka olla ja levätä Jumalan kanssa. Jumalanpalveluksessa voit vain ottaa vastaan ja kertoa Jumalalle, mitä sinulle kuuluu.

Aikuinen tarvitsee eväitä kristityn kasvuun.

Siksi Ruskon seurakunta järjestää mm. raamattuopetuksia. Olet myös todella lämpimästi tervetullut Ruskon seurakunnan pienpiireihin, joissa voit tutustua muihin ja jakaa ajatuksiasi muiden kanssa. Seurakunnassa toimii mm. Kirjapiiri, (Naisten raamattupiiri) ja Hengellinen runopiiri. Löydät niiden yhteystiedot Toiminta - Aikuiset -valikon alta. Raamattu ja rukous on olennainen voimapatteri elämääsi. Siksi sinua varten on avoin Raamattu- ja rukouspiiri. Löydät sen Toiminta - Raamattu ja rukous tai Toiminta - Aikuiset -valikon alta. Kaikki edellä mainitut ovat avoimia ryhmiä, joiden kynnys on matala. Sinun on helppo tulla mukaan ja tutustua ryhmään!

Aikuinen saa kantaa vastuuta seurakunnassa.

Seurakunta tarjoaa sinulle myös mitä moninaisimpia mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä vapaaehtoistyötä. Sinulla on monia taitoja, jotka voivat auttaa jotakuta. Voit toimia seurakunnan luottamushenkilönä tai kantaa vastuuta esim. diakoniatyön piirissä. Ota yhteyttä työalasta vastaavaan seurakunnan työntekijään ja kerro kiinnostuksestasi!