lapsia käsikädessä

Pyhäkoulut peruttu toistaiseksi

Kirkkohallituksen ohjeen ja seurakunnan päätöksen mukaisesti pyhäkoulut on korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi peruttu toistaiseksi. Pyhäkoulut aukeavat jälleen normalisti syksyllä. Lisätietoja pyhäkoulusta antaa seurakuntapastori Waltteri Hämäläinen p. 044 7203 704.

Pyhäkoulu

Raamattu on täynnä jännittäviä kertomuksia ja tapahtumia. Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan näihin kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta. Siellä pohditaan lapsentajuisesti arvoja, murheita, iloa ja rakkaita ihmisiä. Vuoden kierto juhlapyhineen huomioidaan opetuksessa, jolloin lapsi oppii kristillisen sisällön lisäksi tuntemaan myös suomalaista tapa- ja perinnekulttuuria.

Pyhäkoulu lauantaisin Ruskolla ja sunnuntaisin Vahdolla

Ruskolla päiväkerhon tiloissa (Vanhatie 7)

Vahdolla seurakuntatalolla (Kanttorilantie 1)

Pyhäkoulun mainos Ruskon seurakunnassa, ajat ja valaan kuva