Vahdon seurakuntatalo

Vahtolaisuutta seminaarisarja jatkuu torstaisin klo 18.30 Vahdon seurakuntatalossa. Alustajana historioitsija Turkka Myllykylä, tilaisuudessa on myös musiikkia ja kahvitarjoilua.

Retkikohteita kotiseudun historiasta "Lähteet, suden- ja sydenkuopat, rajamerkit, muistokivet yms."

Mukana myös Mirja Ahonen, Kaisa Salonen ja Irma Reunamo "Musiikillisella tarinalla Amandasta ja Henrikistä".

HUOM! Tiedätkö/oletko havainnut Vahdolla tutustumisen arvoisen paikan (aiheeseen liittyen)? Ota yhteys ennen iltaa Turkkaan p. 044 364 4733

Vahdon kappeliseurakunta