Puistotoiminta Ruskolla

ti 25.8. kello 09.00 - ti 25.8. kello 11.00
lapsi leikkii hiekkaleluilla
Päällistönmäen puisto Ruskolla

Ulkoilemme säällä kuin säällä, huomioithan lapsen pukeutumisen sään mukaan :)

Puistotoiminta

Ruskon seurakunta järjestää puistotoimintaa. Lastenohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat joka puistoon pienen laulu- ja leikkihetken, sekä muuta mukavaa toimintaa. Lapsi totuttelee olemaan muutaman tunnin erossa vanhemmistaan. Puistotoiminta on tarkoitettu 2 - 5 -vuotiaille lapsille. Ulkoilemme säällä kuin säällä, huomioithan lapsen pukeutumisen sään mukaan!

Puistotoiminta on ilmainen. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu 12 lasta/puistopäivä, jos tulijoita enemmän niin ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavat on seuraavan viikon samaan puistopäivään etusijalla mikäli näin toivoo. Ryhmiin ilmoittaudutaan edeltävän viikon aikana!

Ilmoittautuminen on avoinna maanantaista klo 9.00 - perjantaihin klo 12.00

Voit ilmoittautua samalla kerralla kumpaankin puistoon tai valita kumpaan puistoon haluat lapsesi osallistuvan.