Aikuiset

Isä-futis

Keskiviikkoisin  16.5. alkaen klo 19.45-21 Kirkonkylän koulun nurmikentällä. Kaikki isät ovat tervetulleita pelaamaan. Lisätietoja antaa seurakuntapastori Waltteri Hämäläinen

Kirjapiiri

Vahdon seurakuntatalolla viraston kokoushuoneessa maanantaisin 27.8.18 alkaen klo 13 (parittomat viikot). Ensimmäinen kerta: Jumalan kuvaksi Hän meidät loi. 1 Moos. 1:26-31. Tiedustelut Maarit Hiltunen 040 5325 225.

Hengellinen runopiiri

Ruskolla Lähimmäisen kammarissa parillisilla viikoilla tiistaisin 4.9.2018 alkaen klo 14.   Runoista kiinnostuneet tervetuloa!

RAAMATTU- JA RUKOUSPIIRI

Kokoontuu joka toinen torstai-ilta klo 18, srk-keskuksen tiloissa Lähimmäisen kammarissa, osoitteessa Vanhatie 7, Rusko.

Syyskausi alkaa 30.8. klo 18.

Aloitamme noin neljä vuotta kestävän matkan lääkäri Luukkaan kirjoittaman evankeliumin ja Apostolien tekojen parissa. Olet sydämellisesti tervetullut rakentumaan Jumalan sanasta. Mukaan voi tulla satunnaisestikin, sillä jokainen ilta on oma kokonaisuutensa.

"Jo monet ovat ryhtyneet työhön ja laatineet kertomuksia niistä asioista, jotka meidän keskuudessamme ovat toteutuneet, sen mukaan kuin meille ovat kertoneet ne, jotka alusta alkaen olivat silminnäköjöitä ja joista tuli sanan palvelijoita. Niin olen nyt minäkin, otettuani alusta asti kaikesta tarkan selon, päättänyt kirjoittaa yhtenäisen esityksen Sinua varten, kunnioitettu Teofilos, jotta tietäisit, kuinka luotettavaa Sinulle annettu opetus on". (Luuk. 1:1-4).

Miestenpiiri

Ruskolla L-Marketilla tiistaisin 11.9. alkaen klo 14. Ensin juodaan kahvit, sitten lyhyen alustuksen jälkeen jutellaan päivän aiheesta tai aivan jostain muusta. Jatketaan kokoontumisia kahden viikon välein. Piiristä voi tiedustella Veikko Sailolalta, p. 044 7203 703. Tervetuloa!

Naisten raamattupiiri

Ei kokoonnu tällä hetkellä Vahdon seurakuntalolla.

Vahdon papin kaffepaussi

TORSTAISIN  16.8 alkaen klo 15-17, aihe vapaa. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Jatkuu 20.12.2018 asti.Tervetuloa!

Esikoisten pyhäseurat

Seurat on 19.8.2016 perustetun Esikoiset nimisen herätysliikkeen hartaustilaisuus, jossa luetaan Martti Lutherin tai Lars Levi Laestadiuksen pitämiä saarnoja, rukoillaan ja veisataan virsiä. Seuroissa kuullaan myös herätysliikkeen Maallikko saarnaajan pitämä puhe. Lopussa kahvitarjoilu.

Esikoislestadiolaisuudessa saarnaajat ovat alkaneet toimittaa sakramentteja. Suuri joukko esikoislestadiolaisia monilta paikkakunnilta haluaa jatkaa perinteistä sakramenttikäytäntöä Suomen evankelisluterilaisen kirkon yhteydessä. Monet ovat aktivoituneet puolustamaan vanhan, herätysliikkeen alusta vallinneen sakramenttikäytännön säilyttämistä. Sen vuoksi on perustettu Esikoiset Ry.