Nuorisotyö

Tervetuloa mukaan toimintaan!


Nuorisotyö ei ole ryppyotsaista eikä niin kovin vakavaakaan, vaikka olemmekin isojen asioiden äärellä. Täällä on lupa kysyä ja ihmetellä! Haluamme tarjota paikan yhdessä olemiseen ja tekemiseen, ystävien löytämiseen ja ennen kaikkea kristittynä kasvamiseen.

Uskon auto kurvailee eteenpäin Sanalla, rukouksella, seurakuntayhteydellä ja ehtoollisella. Siksi täällä saa käydä tankkaamassa hengen ja ruumiin polttoainetta! :) Poimi siis kalenteriisi seuraavat menot ja...

...nähdään Pilttipubissa!

Olet tervetullut myös poikkeamaan Pilttipubissa tai nuorisotoimistolla vaikkapa koulun jälkeen. Meihin voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää toiminnasta tai jos sinulla on mielessäsi jotain, josta haluaisit keskustella jonkun kanssa. Olemme Sinua varten!

 

NUORTENILLAT ovat joka lauantai klo 18-21 Pilttipubissa (Vanahtie 7). Illan ohjelmaan kuuluu pelailua ja oleilua, opetus, kahvittelua, hartaus, laulua ja yhdessäoloa.

GospelCafé Pilttipubissa lauantaisin noin kerran kuukaudessa. Live-musiikkia, bilis-cup, kahvio, hartaus.

ISOSKOULUTUS Joka toinen keskiviikko Pilttipubilla klo 18-20. Koulutukset parittomilla viikoilla.

 

Instagramissa: Ruskonsrknuoret. Liity ryhmään ja seuraajiin. Niiden kautta välitämme ajankohtaisimmat tiedot. TERVETULOA MUKAAN!

Ota yhteyttä!

Marjo Hakamäki-Salo 044-7203 709

Waltteri Hämäläinen 044-7203704