Raamattu ja rukous

 

 

 

Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani. (Ps. 119:105)

 

Tule keskustelemaan, mitä Raamattu sanoo Sinulle tänään. Jokainen ilta on oma kokonaisuutensa. Olet tervetullut myös yksittäsiin iltoihin.

 

RAAMATTU- JA RUKOUSPIIRI

 

Kokoontuu joka toinen torstai-ilta klo 18, srk-keskuksen tiloissa Lähimmäisen kammarissa, osoitteessa Vanhatie 7, Rusko.

 

Syyskausi alkaa 30.8. klo 18.

Aloitamme noin neljä vuotta kestävän matkan lääkäri Luukkaan kirjoittaman evankeliumin ja Apostolien tekojen parissa. Olet sydämellisesti tervetullut rakentumaan Jumalan sanasta. Mukaan voi tulla satunnaisestikin, sillä jokainen ilta on oma kokonaisuutensa.

"Jo monet ovat ryhtyneet työhön ja laatineet kertomuksia niistä asioista, jotka meidän keskuudessamme ovat toteutuneet, sen mukaan kuin meille ovat kertoneet ne, jotka alusta alkaen olivat silminnäköjöitä ja joista tuli sanan palvelijoita. Niin olen nyt minäkin, otettuani alusta asti kaikesta tarkan selon, päättänyt kirjoittaa yhtenäisen esityksen Sinua varten, kunnioitettu Teofilos, jotta tietäisit, kuinka luotettavaa Sinulle annettu opetus on". (Luuk. 1:1-4).

 

 

Esikoisten pyhäseurat

 

 

Seurat on 19.8.2016 perustetun Esikoiset nimisen herätysliikkeen hartaustilaisuus, jossa luetaan Martti Lutherin tai Lars Levi Laestadiuksen pitämiä saarnoja, rukoillaan ja veisataan virsiä. Seuroissa kuullaan myös herätysliikkeen Maallikko saarnaajan pitämä puhe. Lopussa kahvitarjoilu.

Esikoislestadiolaisuudessa saarnaajat ovat alkaneet toimittaa sakramentteja. Suuri joukko esikoislestadiolaisia monilta paikkakunnilta haluaa jatkaa perinteistä sakramenttikäytäntöä Suomen evankelisluterilaisen kirkon yhteydessä. Monet ovat aktivoituneet puolustamaan vanhan, herätysliikkeen alusta vallinneen sakramenttikäytännön säilyttämistä. Sen vuoksi on perustettu Esikoiset Ry.