Seurakuntavaalit logo

Seurakuntavaaliehdokkaat 2022

16.9.2022 14.29

Seurakuntavaaliehdokkaita 26

Syksyn 2022 seurakuntavaaliehdokkaita on Ruskon seurakunnassa 26.

Ruskon seurakunnassa on uusia ehdokkaita 14 ja ehdolle lähdetään kaikkiaan kolmelta listalta.

Neljä vuotta sitten ehdokkaiden määrä Ruskon seurakunnassa oli 29.

Listat, kuvaukset ja ehdokkaat Ruskon seurakunnan seurakuntavaaleissa

Tunnus n-ehdokkaan perässä kertoo tämän olevan jäsen nykyisessä kirkkovaltuustossa. Kaikista ehdokkaista puolet on naisia ja puolet miehiä.

Elävä seurakunta:

Rohkeasti usko, toivo ja rakkaus. Seurakunnassa jokaisen pitää tuntea itsensä merkitykselliseksi ja tervetulleeksi toimintaan. Osallisuus syntyy kohtaamisesta. Taloutta pitää hoitaa vastuullisesti ja tasapuolisesti.

Alanne, Tuomas; Hämäläinen Jari; Kannisto, Ari-Pekka; Koskela-Laakso, Anne; Laakso, Ronja; Raiko, Anni (n); Raiko, Mari (n); Salonen, Kaisa (n); Suokivi, Johanna (n) ja Takala, Arto.

ehdokkaita 10 (uusia 6)

Lähimmäisvastuun seurakuntaväki:

Keskusta taustainen sitoutumaton lista. Yhtenäisen, aktiivisen ja itsenäisen seurakunnan puolesta.

Hakala, Anne; Hiironen, Timo (n); Kuusela, Irmeli (n); Laine, Teemu; Lähteenmäki, Antero (n); Mattila, Matti (n); Niemi, Eija; Nurminen, Sanna; Valtonen, Veikko (n); Varjonen, Aaro; Virta, Sini (n); Vuotinen, Juha (n) ja Vähä-Piikkiö, Ann-Marie.

ehdokkaita 13 (uusia 6)

Ruskon SDP:

Seurakunta – yhteisvastuun yhteisö. Sosiaalidemokraatteina toimimme sen kirkon puolesta, jossa:
- ketään ei jätetä yksin
- kaikki ihmiset ovat samanarvoisia
- kirkko on kaikille turvallinen yhteisö
- tuemme lähimmäisiä lähellä ja kaukana

Kiiski, Anneli; Remander, Henri ja Söderling, Ismo (n).

ehdokkaita 3 (uusia 2)

Vaalilautakunta on vahvistanut listat ja ehdokkaiden kelpoisuuden 15.9.2022.

Seurakuntavaalit toimitetaan marraskuussa. Ennakkoäänestys on 8.–12.11.2022 ja varsinainen vaalipäivä 20.11.2022.

Vaaleista lisää: seurakuntavaalit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä