Tervetuloa Vahdolle, Ruskon seurakuntaan

Viikkotoimintaa Vahdolla

Su 19.5.    Sanajumalanpalvelus klo 12, Veikko Sailola, Sauli Hannuksela ja Kappelin

koraalikuoro. Kaatuneitten muistopäivä. Seppeleenlasku ja käynnit

sankarihaudoilla. Kirkkokahvit ja ohjelmaa srk-talolla.

– Vahdon kitaraopetuksen ja Rusahdus poikamuskarin kevätkonsertti

klo 16, srk-talolla.

Ti 21.5.     Peittopiiri klo 13, srk-talolla.

– Jumalanpalvelusryhmien aloitus klo 18 Vahdon kirkossa. Vahdon kirkon

jumalanpalvelusryhmä aloittaa toimintansa. Mukana ryhmän pappi Veikko.

Ke 22.5.   Suvivirsikirkon kuoro harjoitus klo 17.30 Vahdon kirkossa.

Tuomiokirkkotorilla 30.5. klo 12 järjestettävän Suvivirsikirkon

yhteislauluharjoitus. Tervetuloa kaikki laulamisesta kiinnostuneet, aikaisempaa

kuoro kokemusta ei tarvita. Hanna Likitalo-Goesch.

To 23.5.   Vahdon papin kaffepaussi klo 12, srk-talon viraston kokoustilassa.

– Vahtolaisuutta seminaarisarja: iltapäiväretki Turun hautausmaille.

Kastetut: Mauno Lemmy Olavi Kuusisto ja

Toivo Ilmari Veikkola.

Kevään viimeinen Vahtolaisuutta 23.5. – Teemme iltapäiväretken Turun hautausmaille ja tutustumme historoitsija Turkka Myllykylän johdolla vahtolaistaustaisten vainajien leposijoihin. Retken lopuksi käymme vielä iltapäiväkahvilla. Linja-auto Vahdon srk-talon pihalta klo 14. Hinta 10 € (sis. kuljetuksen ja kahvit). Ilmoittautuminen 11.5. mennessä Veikko 044- 7203 703.

Kuorolaulun kesäkurssi!

Arietta ja Monte Rusko tarvitsevat uusia laulajia, tule opettelemaan stemmalaulua syksyn kuoro toimintaa ajatellen kesäkuussa tiistaisin 4.6./11.6./18.6. klo 17.30 – 19 Ruskon srk-talolla. Rohkeasti mukaan kokeilemaan! Ilmoittautumiset Hannalle 040 – 5565 586 tai hanna.likitalo-goesch@evl.fi.

Monte Rusko kutsuu mukaan uusia kuorolaisia! Lisätietoja Hanna Likitalo-Goesch p. 040 556 5586.

Pappi paikalla Vahdolla torstaisin, ei 4.4.2019

klo 12-15 päivystys