Kirkkotupa

Seurakunnan tilojen käyttö on maksutonta seurakunnan jäsenille Ruskolla tapahtuviin kirkollisiin toimituksiin liittyvien tilaisuuksien järjestämiseen; myös seurakuntalaisten järjestämiin muihin tilaisuuksiin (esim. syntymäpäivät) luovutettavat tilat voivat olla maksuttomia kirkkoherran harkinnan mukaan.

- Pöytälinojen käytöstä peritään aina maksu;

- Ruskolaisille järjestöille tilat ovat maksuttomia kokousten ja harrastustoiminnan järjestämiseen mikäli seurakunnan oma toiminta sen sallii;

-Tilojen luovuttamisesta koulutus- ja opetus- ym. vastavaan käyttöön päättää kirkkoneuvosto erikseen;

- Kaupalliseen ja poliittiseen käyttöön tiloja ei luovuteta.

- Pöydät ja tuolit palautetaan samaan järjestykseen kuin ne olivat ennen tilan käyttöönottoa.

Kirkkotuvan tilavuokra 1.1.2018 alkaen kasuaalitoimituksiin muun srk:n jäsenille 150,00 €

ja muihin tilaisuuksiin 200,00 €. Oman srk:n jäseniltä ei peritä tilavuokraa.

Pöytäliinojen pesukorvaus 7 euroa/liina, sisältää alv:in.

Kirkkotupa sijaitsee kirkonmäen alapuolella. Tilaan mahtuu noin 35 henkilöä.

Osoite: Ruskon kirkkotie 5, 21290 Rusko