Seurakuntatalot

Ruskon seurakuntatalo

Seurakunnan tilojen käyttö on maksutonta seurakunnan jäsenille Ruskolla tapahtuviin kirkollisiin toimituksiin liittyvien tilaisuuksien järjestämiseen; myös seurakuntalaisten järjestämiin muihin tilaisuuksiin (esim. syntymäpäivät) luovutettavat tilat voivat olla maksuttomia kirkkoherran harkinnan mukaan.

- Pöytälinojen käytöstä peritään aina maksu;

- Ruskolaisille järjestöille tilat ovat maksuttomia kokousten ja harrastustoiminnan järjestämiseen mikäli seurakunnan oma toiminta sen sallii;

-Tilojen luovuttamisesta koulutus- ja opetus- ym. vastavaan käyttöön päättää kirkkoneuvosto erikseen;

- Kaupalliseen ja poliittiseen käyttöön tiloja ei luovuteta.

- Pöydät ja tuolit on palautettava samaan järjestykseen kuin ne olivat ennen tilan käyttöönottoa.

1.1.2018 alkaen kasuaalitoimituksiin muun seurakunnan jäsenille 200 euroa. Muihin tilaisuuksiin 300 euroa. Pöytäliinojen käytöstä peritään pesukorvausta 1.1.2018 alkaen 7 euroa/liina. Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Oman srk:n jäsenilta ei peritä tilavuokraa vain pöytäliinojen pesumaksut 7 euroa/liina.

Ruskon seurakuntatalo sijaitsee Ruskon keskustassa Vanhatie 3:ssa. Tiloihin mahtuu noin 80 henkilöä.

Vahdon seurakuntatalo

Vahdon seurakuntatalo on vuonna 1986 peruskorjattu ja laajennettu. Hankkeen suunnitteli rakennusarkkitehti Raimo Reima. Seurakuntatalossa kokoontuvat päiväkerhot, partio, kuorot, kirkkoneuvosto, kirkkovaltuusto ja monet muut ryhmät. Viikonvaihteessa siellä pidetään kastejuhlia, syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia ja muita juhlia.

Vahdon seurakuntatalo sijaitsee Vahdon kirkon kupeessa, Kanttorilantie 1:ssä. Seurakuntasaliin mahtuu noin 120 henkilöä.