aikuisia yhdessä

Aikuisille

Diakoniatyön riskiryhmien kokoava toiminta on peruttu elokuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa mm. että diakonialeiri Säkylän Pihlavan leirikeskuksessa on peruttu. Varttuneen väen kerhot alkavat syyskuussa, Hopeakerho 2.9. Kohtaamispaikka 9.9. ja Miestenpiiri alkaa 8.9.

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa niin nuorille, työikäisille kuin ikäihmisillekin. Otamme mielellämme mukaan niin uudet kuin vanhatkin tulijat. Tutustu ryhmiin ja löydä itsellesi sopiva.

Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus kaipaamme saman kokeneiden ihmisten yhteyttä.

Lisäksi on monenlaisia iltoja ja tapahtumia, jotka löytyvät tapahtumasivuilta.

Tule mukaan, kun sinulle sopii

Suurin osa ryhmistä kokoontuu syys- ja kevätkaudella pitäen taukoa kesäkuukausien yli. Seurakunnan harrastustoiminta on pääosin kaikille avointa ja mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii kesken kaudenkin. Poikkeuksena näihin joihinkin ryhmiin on etukäteisilmoittautuminen tai niihin otetaan uusia tulijoita vain kauden alussa. Tästä on tietoa kunkin ryhmän omalla sivulla.

Seurakunnan harrastustoiminta on pääasiassa maksutonta.