lapsia käsikädessä

Muutoksia pyhäkoulujen toteutuksessa

Maaliskuun pyhäkoulut 13.3. ja 27.3. toteutetaan nettipyhäkouluina klo 10.00. Pyhäkouluihin pääsee mukaan Youtuben ja Facebookin kautta. FB/Ruskon seurakunta tai YouTube/Ruskon seurakunta. Tervetuloa mukaan.

Pyhäkoulut keväällä 2021

Pyhäkoulu kokoontuu Ruskolla joka toinen lauantain klo 10-11 Päiväkerhon tiloissa (Vanhatie 7, Rusko). Kevätkauden 2021 pyhäkoulupäivät ovat 30.1., 13.2., 27.2., 13.3., 27.3., 10.4. ja 24.4. Pyhäkoulua pitävät seurakunnan vapaaehtoiset pyhäkoulunohjaajat ja seurakunnan työntekijät. Lisätietoja pyhäkoulusta antaa seurakuntapastori Waltteri Hämäläinen p. 044 7203 704.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on pääasiallisesti 4-8 vuotiaille suunnattua seurakunnan toimintaa. Raamattu on täynnä jännittäviä kertomuksia ja tapahtumia. Pyhäkouluissa lapset pääsevät tutustumaan näihin kertomuksiin sekä kristillisiin arvoihin ja tapoihin laulun, leikin, askartelun ja yhteisen touhuamisen kautta. Pyhäkoulussa pohditaan lapsentajuisesti arvoja, murheita, iloa ja rakkaita ihmisiä. Vuoden kierto juhlapyhineen huomioidaan opetuksessa, jolloin lapsi oppii kristillisen sisällön lisäksi tuntemaan myös suomalaista tapa- ja perinnekulttuuria.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu Ruskolla