kirkkoherra Pasi Salmisen kuva

Seurakuntavaalit tulossa!

Elämme jälleen mielenkiintoista aikaa Ruskon seurakunnassa. Marraskuun 20. päivänä 2022 on seurakuntavaalit, joissa valitaan Ruskon kirkkovaltuustoon 19 jäsentä. Ehdolle on asettunut 26 ehdokasta. Nyt kannattaa äänestää, sillä valittava uusi kirkkovaltuusto päättää isoista asioista seurakunnassamme. Se päättää seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, perittävästä kirkollisverosta sekä virkojen perustamisesta. Lisäksi kirkkovaltuusto päättää seurakunnan rakennushankkeista. Kirkkovaltuusto valitsee myös jäsenet kirkkoneuvostoon.

Seurakuntavaalien mainoslauseeksi on valittu: uskottu, toivottu, rakastettu. Tämän voi ymmärtää monella eri tavalla. Ruskon seurakunta on meille uskottu, toivottu ja rakastettu. Tätä on myös jokainen ehdokas, joka on valmis laittamaan itsensä likoon. Mutta myös sinä olet! Sinä olet uskottu ihminen kuulumaan seurakuntaan ja äänestämään. Sinä olet toivottu seurakuntamme jäsen. Ja sinä olet myös rakastettu. Sinua rakastetaan. Vapahtajamme Jeesus rakastaa sinua. Ja hän rakasti sinua niin paljon, että antoi oman henkensäkin sinun puolestasi. Jeesukselle sinä olet kaikkea tätä: uskottu, toivottu ja rakastettu.

Tule äänestämään! Näin pääset vaikuttamaan tärkeistä ja rakkaista asioista. Sinua tarvitaan ja kaivataan!

Iloa ja valoa!

Pasi-pappi Salminen