Lähetys-Kirppis


kirpputori

Vanhatie 7, 21290 Rusko 
044 7203 711

 

Lähetys-Kirppis on suljettuna 31.5.2021 asti! Lähetys-Kirppis avaa ovensa jälleen kesäkuussa (1.6. - 31.8.2021 välisenä aikana olemme avoinna vain torstaisin klo 15 - 17). Syksyllä palaamme jälleen normaaleihin aukioloihin mikäli koronatilanne sen sallii.

 

Ruskon seurakunnan kirpputori on avoinna tiistaisin klo 10 - 14. Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 17. HUOM!  Muuttuneet aukioloajat!                                                                                                                    

Koronatilanteen huonontuessa aukioloajat saattavat muuttua.

Meillä on myynnissä paljon vaatteita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä astioita, liinavaatteita, kenkiä, leluja ja kirjoja. Otamme vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita. Emme ota vastaan elektronikkaa, huonekaluja, kypäriä ja lasten turvaistuimia.

Tervetuloa ostoksille! Tuottomme ohjataan lähetystyöhön oman seurakunnan nimikkoläheteille. Tuemme myös oman seurakunnan diakoniatyötä. Diakonian asiakkailla on mahdollisuus saada Lähetys-Kirpppikseltä aineellista apua seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Saadulla lomakkeella voi asioida kirppiksen aukioloaikoina.  Kirppiksellä työskentelevät vapaaehtoiset auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Lähetys-Kirppis toimii Ruskon seurakuntakeskuksessa ja pihalla on parkkipaikkoja runsaasti.

Lähetys-kirppis sisältä kuva

Lähimmäisen kammari

Vanhatie 7, 21290  Rusko

Lähimmäisen kammari on ruskolaisten yhteinen olohuone Lähetys-Kirppiksen yhteydessä. Poikkea kahville ja tule juttelemaan. Lähimmäisen kammarin toiminta on vapaaehtoisten varassa.

Lähetys-Kirppiksen kirjoja