Isos- ja avustajatoiminta

Isoskoulutus

Isoskoulutuksen käyneet voivat toimia ryhmänohjaajan tehtävissä rippikoulussa, koululaisten kerhoissa ja kouluikäisten leireillä sekä pyhäkoulussa. Isoskoulutuksesta saa taitoja ryhmän ohjaamiseen, leikkien ja pelien ohjaamiseen, ilmaisutaidon osaamista ja hengellisen elämän eväitä.

Isoskoulutukseen voi hakeutua mukaan rippikoulun ja konfirmaation jälkeen. Tietoa isoskoulutuksen aikataulusta saa seurakunnan nuorisotyöntekijöiltä.

Isoskoulutus 2020-2021

Isoskoulutus kokoontuu seurakunnan nuortentilassa Pilttipubilla (Vanhatie 7, Rusko) parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18-20.  

Avustajakoulutus

Avustajakoulutus antaa valmiuksia toimia avustajan tehtävissä niin nuorisotyön viikkotoiminnassa kuin oikeuden toimia rippileirien yövalvojan roolissa.

Avustajakoulutukseen voi hakeutua mukaan isoskoulutuksen jälkeen tai jos olet 18 vuotta täyttänyt, rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakunnan jäsen. Tietoa avustajakoulutuksen aikataulusta saa seurakunnan nuorisotyöntekijöiltä.

Syksyn avustajakoulutus järjestetään 11.-13.9.2020. Lisätiedot ja ilmoittautumiset nuorisotyönohjaaja Marjo Hakamäki-Salolle p. 044 7203 709. 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, liikunta-agentti
Vanhatie 7
21290 RUSKO