Lähetys-Kirppis

kirpputori

Vanhatie 7 , 21290 Rusko

Lähetys-Kirppis joulutauolla 14.12.2020 - 11.1.2020

Lähetys-Kirppis on avoinna 12.1. alkaen tiistaisin klo 10 - 14, keksiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 17. HUOM! Muuttuneet aukioloajat! Koronatilanteen huonontuessa aukioloajat saattavat muuttua.

Lähetys-Kirppis

Lähetys-Kirppiksellä on myynnissä vaatteita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä astioita, liinavaatteita, kenkiä, leluja ja kirjoja. Otamme vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita. Emme ota vastaan elektroniikkaa, huonekaluja, kypäriä ja lasten istuimia.

Tervetuloa ostoksille! Tuottomme ohjataan lähetystyöhön oman seurakunnan nimikkoläheteille. Tuemme myös oman seurakunnan diakoniatyötä. Diakonian asiakkailla on mahdollisuus saada Lähetys-Kirpppikseltä aineellista apua seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Saadulla lomakkeella voi asioida kirppiksen aukioloaikoina.  Kirppiksellä työskentelevät vapaaehtoiset auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Lähetys-Kirppis toimii Ruskon seurakuntakeskuksessa ja pihalla on parkkipaikkoja runsaasti.