Lähetys-Kirppis

kirpputori

Vanhatie 7 , 21290 Rusko
044 7203 711

Lähetys-Kirppis on auki 1.6. - 31.8.2020 välisenä aikana vain torstaisin klo 15 - 17. Syksyllä palaamme jälleen normaaleihin aukioloaikoihin mikäli tilanne sen sallii.

Lähetys-Kirppis

Lähetys-Kirppiksellä on myynnissä vaatteita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä astioita, liinavaatteita, kenkiä, leluja ja kirjoja. Otamme vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita. Ei huonekaluja eikä elektroniikkaa.

Tervetuloa ostoksille! Tuottomme ohjataan lähetystyöhön oman seurakunnan nimikkoläheteille. Tuemme myös oman seurakunnan diakoniatyötä. Diakonian asiakkailla on mahdollisuus saada Lähetys-Kirpppikseltä aineellista apua seurakunnan diakoniatoimistosta saatavalla tavaranhakulomakkeella. Saadulla lomakkeella voi asioida kirppiksen aukioloaikoina.  Kirppiksellä työskentelevät vapaaehtoiset auttavat mielellään löytämään sopivat tavarat.

Lähetys-Kirppis toimii Ruskon seurakuntakeskuksessa ja pihalla on parkkipaikkoja runsaasti.