Vahdon seurakuntatalo

Kanttorilantie 1 , 21310 Vahto

Vahdon seurakuntatalo

Vahdon seurakuntatalo on vuonna 1986 peruskorjattu ja laajennettu. Hankkeen suunnitteli rakennusarkkitehti Raimo Reima. Seurakuntatalossa kokoontuvat päiväkerhot, partio, kuorot, kirkkoneuvosto, kirkkovaltuusto ja monet muut ryhmät. Viikonvaihteessa siellä pidetään kastejuhlia, syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia ja muita juhlia.

Vahdon seurakuntatalo sijaitsee Vahdon kirkon kupeessa.

Seurakuntasaliin mahtuu noin 120 henkilöä.

Tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastolta.

Lastenhoitohuone

Kanttorilantie 1, 21310 Vahto

Vahtolaisuutta seminaarisarja

Vahtolaisuutta seminaarisarja jatkuu syksyllä Vahdon seurakuntatalossa torstai-iltaisin klo 18.30. Aiheesta alustaa historioitsija Turkka Myllykylä, tilaisuudessa kahvitarjoilu, sekä musiikkiesityksiä.

Kanttorilantie 1, 21310 Vahto

Vahtolaisuutta seminaarisarja