lapset keinuu

Puistotoiminta

Uutta ja toivottua!

Ruskon seurakunta järjestää puistotoimintaa. Lastenohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat joka puistoon pienen laulu- ja leikkihetken, sekä muuta mukavaa toimintaa. Lapsi totuttelee olemaan muutaman tunnin erossa vanhemmistaan. Puistotoiminta on tarkoitettu 2 - 5 -vuotiaille lapsille. Ulkoilemme säällä kuin säällä, huomioithan lapsen pukeutumisen sään mukaan!

Puistotoiminta on ilmainen. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Toimintapaikat

• Tiistaisin klo 9 - 11 Ruskon Päällistönmäen puistossa
  • Keskiviikkoisin klo 9 - 11 Vahdolla Paulan puistossa
  • Torstaisin klo 9- 11 Ruskon kunnantalon puistossa

Toiminta alkaa viikolla 34. Loma-ajat ovat koulun loma-ajat.

Ilmoittautuminen

Puistotoiminta on tarkoitettu 2 - 5 -vuotiaille lapsille. Ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu 12 lasta/puistopäivä, jos tulijoita enemmän niin ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavat on seuraavan viikon samaan puistopäivään etusijalla mikäli näin toivoo. Ryhmiin ilmoittaudutaan edeltävän viikon aikana!

Ilmoittautuminen on avoinna maanantaista klo 9.00 - perjantaihin klo 12.00

Voit ilmoittautua samalla kerralla kaikkiin kolmeen eri puistoon tai valita mihin puistoihin haluat lapsesi osallistuvan.

Ilmoittautua voit täältä!

lapsen hiekkaleikit